http://pictures-by-m.com/

BEKIJK HIER DE YOGA ROOSTER EN RESERVEER JE PLAATS

Bij House of Mind•Soul•Health Yoga is iedereen welkom, ongeacht kleur, gender identity, yoga ervaring & leeftijd. 

In het hart van Vlissingen heb ik een Yoga Studio. Ik werk met kleine groepen & ik laat maximaal 8 mensen toe in de les. 


De lessen zijn opgebouwd met een begin "even landen", een middenstuk waar de bewegingen wat intensiever zijn, en een eind waar de tempo omlaag gaat en we eindigen met een moment rust voordat de rest van de dag begint. 

We eindigen de uur met een kopje thee als je wil, natuurlijk mag je gelijk de zaal verlaten. 


Mijn manier van les geven is toegankelijk, ik gebruik geen Sanskriet, en mijn doel is dat iedereen zichzelf welkom voelt in mijn studio, ongeacht achtergrond, yoga ervaring of leeftijd. Kom als je bent, je wordt verwelkomd als een vriend! 

Ik ben (al zeg ik het zelf...) een relaxte, vrolijk, open en warm persoon die zoveel mogelijk mensen wil bereiken met yoga. 


DE YOGA STIJLEN


Flow Yoga: 

Is een rustige vorm van yoga, waar de bewegingen in elkaar vloeien waar je zelf ruimte krijgt om te voelen wat voor jouw lijf het beste werkt. 

Yin Yoga: 

Yin Yoga is een zeer rustige yoga vorm waar het (bijna) geen staande houdingen wordt uitgevoerd. Yin yoga is gebaseerd op de TCM (traditionele Chinese Medicijn leer) en we werken veel met de meridianen (energiebanen) in de lijf. 

In Yin Yoga blijf je langer in een houding (minimaal 2 minuten) en worden er props gebruikt om je lichaam te ondersteunen. 

Het is een manier om de diepere lagen van je Fascia (bindweefsel) los te maken. Waar Actievere yoga vormen meer de spieren soepel maken, maakt Yin Yoga de diepere lagen soepel en laat de energie weer vloeien. 

Trauma Informed Yoga: 

Ik ben opgeleid tot trauma sensitieve yoga facilitator, een speciale vorm van yoga die ontwikkeld is voor PTSS & Complexe trauma in Amerika. Deze opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging Yogadocenten. Wil je meer weten over deze specifieke vorm van yoga kijk dan op mijn site: https://traumasensitieveyoga-zeeland.nl/trauma-sensitieve-yoga-(tctsy) 


Omdat ik besef dat er veel mensen zijn die vormen van trauma's  en opgeslagen emoties bij zich dragen bied ik een trauma informed uur aan. In deze uur wordt er niet aangeraakt, is er ruimte om wel/niet mee te doen in de bewegingen. De adem staat niet centraal zoals in vele andere yoga vormen, omdat dit soms te heftig kan zijn. Ook wordt er rekening mee gehouden dat de lichaam op "slot" kan gaan of dat er een hoop verschillende emoties of andere reacties kunnen komen.  

Deze uur is bedoeld als een uur om met jouw lichaam aanwezig te zijn. Ik bied een veilig ruimte hiervoor. Iedereen in deze uur is hier voor een reden. Om mee te doen aan deze uur vraag ik je eerst contact op te nemen met mij, zodat ik jou en de andere deelnemers(sters) en mijzelf een veilig ruimte kan bieden. 
PRAKTISCH: 

Je hoef geen yoga ervaring te hebben, of lenig te zijn, je bent welkom als je bent! Zorg dat je comfortabele kleding draagt. 

Ik heb wat extra yoga matten mocht je (nog) niet een yogamat hebben. 

Zorg dat je op tijd komt om even "te landen" voordat de les begint.  De deur is open 10-15 minuten voor de les, de deur gaat op slot als de les begint voor ons veiligheid.

Kom je met de auto kan je het beste parkeren in het parkeer garage De Fonteyne. 

Er is een toilet beschikbaar en ruimte voor jou jas en tas. 

Na de les ben je welkom om een kopje thee te drinken. De Zaal sluit 30 min na de les. 


Heb je nog vragen, mail mij gerust :[email protected] of bel/stuur een appje: 06-22499915


Bekijk hier de Yoga tijden en dagen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor workshops en speciale lessen