INTUITIEF ETEN

Leer luisteren naar je lichaam, Intuïtief eten brengt ons terug naar onszelf , leer je slimmer keuzes te maken en breekt de jojo effect. 

-"Ik heb last van eetaanvallen"

-"Ik kan zo een zak chips/snoep opeten"

-"Ik ben geobsedeerd door  het tellen van calorieën" 

-"Ik voel mijzelf schuldig als ik iets eet wat "niet mag"

-"Ik eet als ik verdrietig ben"

-"Ik eet als ik stress heb" 

-Ik heb een haat/liefde verhouding met eten" 

Dit zijn maar een paar voorbeelden wat ik vaak hoor. 


Met intuïtief eten krijg je een beter inzicht in jezelf en waarom je bepaalde dingen doe. Je leert luisteren naar je lichaam, en je leer hoe je jouw gedrag kan veranderen. Veel mensen vechten met een negatieve zelfbeeld. Misschien vind je jezelf te dun of te dik of ongezond. Misschien heb je al een hoop diëten gevolgd om vervolgens weer in je oude gewoontes terug te vallen. 


Intuïtief eten is geen dieet, er wordt geen beperkingen opgelegd maar we kijken naar wat eten met je doet. 

Wat geeft mijn lichaam aan, waarom eet ik, wanneer eet ik zijn een paar vragen die we bespreken. 

Je krijgt inzicht in je gedrag, en we gaan op onderzoek uit wat voor jou werkt om als doel een verandering in te brengen in je zicht op eten. 

We brengen jouw "zwakke momenten" in beeld en kijken naar realistische veranderingen. 

Je krijg kennis en inzicht in wat voeding met je doet, je krijg tips en tricks om stapje voor stapje naar jouw doel te komen. 


In het kort; Het is een verandering in jouw voedings- en denkpatroon. Door meer te leren over jouw lichaam, mindfulness, maag en darmen, krijg je een ander kijk op voeding en wat voor jouw werkt of tegen je werkt. 

Met begeleiding van mij leer je anders te eten. Geen dieet, maar je leer anders naar je voeding te kijken. De focus ligt niet alleen op de voeding, ,maar ook aan je geest. Dit op  een leuke, relaxte manier! 

Lees meer over de werkwijze


Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gratis gesprek