Meestal ziet een gepersonaliseerde plan als volgt uit:  


Werkwijze Intuïtief eten


Voorafgaande de intake gesprek:  Ik stuur  na onze eerste contact een vragen formulier op en vraag ik jou om minimaal 3 dagen een journaal bij te houden (hier krijg je natuurlijk meer uitleg over in een eerste kennismakingsgesprek)  

Intake: We kijken naar je huidige gewoontes & je wensen. We maken samen een plan wat voor jou werkt. Mijn streven is om rekening te houden met je gezinsleven, hoeveel tijd je hebt, of het wel lekker is en in te passen in je privé en werk situatie. 

Het doel is om jouw de kennis te geven, als je begrijp hoe het werkt en waarom je bepaalde dingen doet, is het makkelijker en leuker om dit in je leven toe te passen.   

Vervolg:  Na de intake wordt er door mij een plan voorgelegd. De komende tijd geen we samen de plan finetunen en wordt er gesprekken gevoerd om zo jouw nog beter te kunnen begeleiden. 

Hoe lang duurt een traject? 

Dit is jouw keuze! Ik zal altijd een advies geven wat mijn gedachten zijn, maar het is jou keuze om te bepalen wanneer jij voelt dat je jouw lichaam intuïtief kan vertrouwen en een leven tegemoet te gaan met een gezonde kijk aan jezelf en voeding! 

Werkwijze Coaching

Voorafgaande de intake gesprek: Ik stuur na onze eerste contact een vragen formulier op en vraag jou om  minimaal 3 dagen een journaal bij te houden (hier krijg je natuurlijk meer uitleg over in een eerste kennismakingsgesprek!) 

Intake: We kijken naar je huidige situatie & je wensen. We maken samen een plan van aanpak die voor jou werkt. Mijn streven is om rekening te houden met je gezinsleven, hoeveel tijd je hebt, en dat het toe te passen is in je privé en werk situatie. 

Het doel is om jouw de kennis en inzicht te geven waarom je bepaalde dingen doet, en je tips en tricks te geven om dit te veranderen.  


Vervolg: Na de intake wordt er door mij een plan voorgelegd. De komende tijd geen we samen de plan finetunen en wordt er gesprekken gevoerd om zo jouw nog beter te kunnen begeleiden.

Hoe lang duurt een traject? 

Dit is jouw keuze! Ik zal altijd een advies geven wat mijn gedachten zijn, maat het is altijd jouw keuze om te bepalen waaneer jij voelt dat je op eigen houtje verder kan. Mijn werkwijze verloopt op een ontspannend manier, Ik doe mijn werk met passie en plezier!​

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gratis gesprek